До уваги випускників!

Сьогодні, 1 лютого, розпочалась реєстрація випускників для участі у ЗНО. Завершиться процес реєстрації 4 березня 2016 року.

Особливістю проведення цьогорічного ЗНО є проведення державної підсумкової атестації з української мови і літератури, математики та історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Ви можете обрати для складання не більше чотирьох тестів з переліку предметів ЗНО, до якого включено 12 навчальних предметів: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, а також англійська, німецька, французька, іспанська та російська мови.

Реєстрація на ЗНО буде проходити впродовж двох етапів:

ZNO step by step
На першому етапі формується реєстраційна картка. Оформити її можна самостійно або звернувшись за допомогою до пункту реєстрації чи в деканат ліцею (кім. 321). Окрім загальних реєстраційних даних, учасник тестування при реєстрації має зазначити інформацію про населений пункт, де він перебуватиме у день проведення ЗНО.

Підготуйте необхідні для реєстрації документи та матеріали:

  • копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям та по батькові). У разі відсутності паспорта – копія свідоцтва про народження (якщо станом на 01 вересня 2016 року не виповнилося 16 років);
  • дві однакові фотокартки для документів розміром 3 х 4 см із зображенням, що відповідає досягнутому віку (фотокартки мають бути виготовлені на білому або кольоровому фотопапері);
  • реєстраційну картку, яку можна сформувати самостійно, скориставшись програмою, розміщеною на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернувшись за допомогою до працівника пункту реєстрації, або звернувшись за допомогою в кім. 321.

Окремі категорії осіб, крім вищезазначених документів, мають підготувати:

  • оригінал висновку про створення особливих (спеціальних) умов для проходження зовнішнього оцінювання, виданого органом або закладом охорони здоров’я (у разі потреби надають особи з особливими освітніми потребами);
  • копію свідоцтва про зміну імені.

Увага! На копіях документів повинен бути напис «Згідно з оригіналом» (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

Другий етап реєстрації передбачає надсилання до регіонального центру реєстраційних документів. Для цього, після формування комплекту документів, ви подаєте його до свого класного керівника.

Після реєстрації для кожного учасника зовнішнього оцінювання на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створена інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюватиметься за номером Сертифіката та PIN-коду.

Порядком реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні передбачена можливість внесення змін до реєстраційних даних шляхом перереєстрації. Така можливість буде до 18 березня 2016 р.

Від plkpi