65 призових місць цього року здобули наші ліцеїсти на міських олімпіадах, з них – 11 перших. Перші місця на екології здобули Вячеслав Анцибор, Софія Лазарова, Єлизавета Столярчук, Сергій Лисін. На олімпіаді з біології першими місцями були відзначені участь Володимира Вапничного та Єлизавети Самусенко. В двох олімпіадах виборов перші місця В’ячеслав Гапонюк – з лінгвістики та фізики. Перше місце з хімії у Михайла Комашні, а з англійської мови у Катерини Брехуненко. І проривом можна назвати переможне перше місце учня 6 класу Захара Колобова, адже участь в цій олімпіаді лише з 8 класу.

Найбільш чисельними за кількістю призерів стали цього року олімпіада з математики – 14 призових місць, лінгвістики – 11, англійської мови – 8. Гарні результати на олімпіадах з фізики – 7 призерів, біології – 6 та по 5 призерів з екології та офісних технологій.

Особливо вражаючими є результати наших ліцеїстів, які мають кілька призових місць. По п’ять призових місць у Єлизавети Столярчук, В’ячеслава Гапонюка та Артема Захаренко. Чотири призових місця в активі Михайла Комашні. У Софії Лазарової три призових місця. І по два призових місця здобули Артем Шульженко, Євгеній Толмачов, Володимир Вапничний, Іван Сіроштан, Андрій Пилипенко, Антон Кононко, Нікіта Ясногородський і Вікторія Лесик.

Дякуємо нашим ліцеїстам за участь в предметних олімпіадах і бажаємо, щоб всі їхні досягнення лише множились.
Призери міськитх олімпіад 2017-18-сайт