Сьогодні, 25 листопада, в Залі засідань Вченої ради КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулося вручення дипломів лауреатів стипендії Президента України переможцям Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових навчальних предметів і Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.
Пишаємось нашими ліцеїстами, а нині студентами 1 курсу КПІ ім. Ігоря Сікорського, Артемом Денисюком та Михайлом Комашнею.
Артем – призер відділення технічних наук Малої академії наук, студент ФТІ, а Михайло, який два роки поспіль посідав перше місце у секції хімії Малої академії наук, студент ХТФ.
Щиро радіємо за наших випускників. І зовсім скоро будемо мати нагоду привітати ще одного стипендіата – золотого призера Міжнародної олімпіади з екології, а нині студента Інститут міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка – Данила Коваленка.

Наші ліцеїсти з року в рік стають стипендіатами цієї почесної відзнаки. Так, у 2015 році ми раділи за нашого ліцеїста, призера у відділенні хімії МАН Андрія Солоданюка (студент Київський національний університет імені Тараса Шевченка), згодом за Анатолія Санжаровського (відділення технічних наук МАН, студент КПІ ім. Ігоря Сікорського) та Данилу Коваленка (переможцем у відділенні технічних наук МАН він став у 9 класі!), за Наталію Моніну (відділення технічних наук МАН, студентка КПІ ім. Ігоря Сікорського) та Михайла Комашню (тоді ліцеїста 10 класу) і за призера міжнародної олімпіади з екології, студента ФТІ КПІ ім. Ігоря Сікорського Вячеслава Анцибора.

Нових здобутків та цікавих звершень!
Окрема подяка Київська Мала академія наук учнівської молоді за підтримку вихованців та надані фотографії з урочистостей!

Від plkpi