http://kpi.ua/files/932.pdf

Світ очима наших дітей

932Сьогодні на сторінках нашої газети започатковується нова рубрика “Світ очима наших дітей”, у якій висвітлюватиметься творчість дітей та онуків професорсько-викладацького складу, співробітників, аспірантів і студентів Київської політехніки.

Нещодавно виповнилося 100 років з дня заснування Київського зоопарку. У насиченій та цікавій програмі святкування ювілейної дати 17 жовтня були передбачені конкурси дитячої творчості. Активну участь у цих конкурсах брали школярі Початкової школи «Майбутнє Політеха» Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ».

У номінації «Кращий фотозвіт» перше місце посів ліцеїст групи ПШ-72 Анатолій Войтко, син доцента факультету менеджменту та маркетингу. Колективна робота учнів третіх класів (групи ПШ-71, ПШ-72) – колаж «Екскурсія до зоопарку» – також зайняла перше місце. За активну участь у конкурсі адміністрація зоопарку запросила дітей відвідати зоопарк у ювілейний день, урочисто нагородила переможців. Діти брали участь у різноманітних заходах, конкурсах, «поспілкувалися» з тваринами, отримали позитивні емоції від сонячного дня.

Наснаги Вам, наші діти, майбутнє Політеху!

Ось деякі витяги з творів, які учні написали після екскурсії.

«Одного сонячного дня у суботу ми поїхали до зоопарку. З нами були діти з іншої групи. Нас запросили до зоопарку безкоштовно тому, що наші учні виграли у конкурсі «Наш улюблений зоопарк».

Із зоологічного парку мені більше всього сподобалися конкурси, тварини та птахи. Із конкурсів мені більш сподобався конкурс «Кращий фотозвіт». Там було багато цікавих фотографій. Ще там висіли чудові малюнки тварин».

«Спочатку наш клас отримав нагороду. Потім ми брали участь у конкурсах. А потім пішли дивитися на тварин. Гарно провели час».

«Мені із тварин більш всього сподобалися слони, зубри, бегемот, жирафи. Але там не було ведмедів тому, що вони впали у зимову сплячку. А з птахів мені сподобалися фламінго, лебеді і орли»

«Спочатку ми були разом. Нам вручили нагороди. Потім ми пішли гуляти по зоопарку з батьками. Учні попрямували у той бік, де їм було цікаво. Я пішов дивитися жирафу. Ще я бачив крокодилів».

С.Вовк

Від admin_pl