Щойно підведено підсумки Х ювілейної виставки-конкурсу і ми маємо чудову нагоду згадати всіх наших учасників та призерів цього унікального змагання за попередні роки та їхніх керівників. Це не просто конкурс чи змагання, це чудовий старт для юних науковців. НЦ МАН України реально створює умови для реалізації здібностей талановитих та обдарованих учнів, постійно оновлює форми роботи з обдарованими учнями та шукає нові методи організації науково-дослідницької діяльності вихованців. Оксен Васильович Лісовий особисто присутній на цих заходах, а його мотиваційні промови учасники розбирають на цитати.
Вперше наші ліцеїсти взяли участь в цьому конкурсі у 2012 році. І одразу здобули перше місце в номінації “Екологія та ресурсозбереження”. Це була робота ліцеїстки 9 класу Ковальової Дарини під керівництвом Суворової Тетяни Анатоліївни та Козленка Олега Володимировича. У 2017 році в цій же категорії перше місце здобула ліцеїстка 11 класу Моніна Наталія (керівники Суворова Т.А., Козленко О.В.). Минулого навчального року знову була відзначена першим місцем ця ж категорія і здобув його ліцеїст 11 класу Денисюк Артем, викладачем фізики якого була Тетяна Анатоліївна Суворова. Також дипломом за перше місце минулого навчального року в категорії “Робототехніка та робототехнічні системи” був відзначений Лисін Сергій.
Серед призерів цього конкурсу наші ліцеїсти: Краштан Таміла, Ревуцька Людмила, Бабенко Анастасія, Міхненко Ярослав, Д’ячкова Дар’я, Лазарова Софія, Столярчук Єлизавета та Трухан Марія.
Учасниками фінального етапу були: Боронов Кирило, Мицик Максим,Цуркан Вячеслав, Язиков Дмитро та Данилевич Олександр.
Щиро вдячні нашим ліцеїстам та їхнім керівникам за їхню дослідницьку діяльність, а Національному центру “Мала академія наук України” за цю нагоду продемонструвати досягнення та отримати підтримку для подальших наукових пошуків!

Від plkpi