Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту №193 від 09.03.2017

 «Про підсумки II (міського) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт  учнів-членів Київського територіального відділення Малої академії наук України Київської Малої академії наук учнівської молоді) у 2016-2017 навчальному році» 29 наших ліцеїстів стали призерами цього престижного конкурсу.
Вражає різноманіття інтересів учнів, розмаїття тем досліджень. Серед призерів сім дев’ятикласників, дев’ять десятикласників та тринадцять учнів 11 класу. Ліцеїстки 8 класу Столярчук Єлизавета (секція хімії) та Колесник Анна (секція психології) відзначені грамотами. Грамотами відзначені ще автори чотирьох робіт – Ярослав Данькевич (всесвітня історія), Марія Попкова (економіка), Ярослав Поприго та Олексій Федоренко (технічні науки).
Ліцеїсти Єрмоленко Віталій та Комашня Михайло подали на конкурс три науково-дослідницькі проекти – граничну кількість робіт, яка дозволяється одному учаснику. Віталій є автором робіт у секції англійської мови та у відділеннях математики та комп’ютерних наук, має два призових місця.Михайло захищав роботи в секції хімії, історії України та у відділенні технічних наук, з базовою дисципліною фізика. І в усіх трьох секціях здобув призові місця, два з яких – перші.
По дві роботи подали ліцеїсти Жуковський Ігор (секції історії України та зарубіжної літератури),Коваленко Данило (відділення математики та технічних наук), Санжаровський Анатолій(відділення комп’ютерних та технічних наук) та Семенко Каріна (відділення комп’ютерних та технічних наук). Ігор навчається на профілі ІТ, тому так приємно відзначити теми, які він обрав для дослідження, і два призових місця, які він здобув. Данило, Анатолій і Каріна пройшли у ІІІ (заключний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту. В здобутку Каріни два перших місця, аАнатолій готується захищати на ІІІ етапі роботи у двох відділеннях. Не так часто на ІІІ етап відбирають роботу учня 9 класу, як у випадку з Данилом, адже одну секцію від міста Києва представляє лише один учасник.
Також перші місця здобули в секції англійської мови – Дмитро Надобко, в секції екологічно безпечних технологій та ресурсозбереження – Наталія Моніна, в секції прикладної математики та математичного моделювання – Артем Шульженко.
Вітаємо всіх-всіх учасників конкурсу, їхніх керівників і дякуємо за піднесення престижу нашого ліцею на новий рівень!

Rezultati_miskogo_MAN