24 СЕРПНЯ У КИЄВІ СТАРТУВАЛО ЕЛЕКТРОННЕ ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЕКТИ ГРОМАДСЬКОГО БЮДЖЕТУ СТОЛИЦІ         Цього року ми подали на голосування 4 проекти та розраховуємо на вашу підтримку!

        1. Введення курсу “Робототехніка” (№ 574) – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/574

 Проект передбачає придбання обладнання та навчання персоналу для створення гуртків робототехніки на базі початкової школи Політехнічного ліцею, а далі – участь у олімпіадах і фестивалях робототехніки команд, сформованих на базі гуртків.

  1. Спортивно-оздоровчий майданчик на внутрішньому дворі початкової школи ПЛ НТУУ «КПІ» м. Києва (№ 563) – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/563

Проект передбачає побудову сучасного гімнастичного містечка, місця для релаксації та відпочинку під час прогулянок, що дозволить учням займатись фізичною терапією та спортом. Сучасний спортмайданчик сприятиме пропаганді здорового способу життя.

  1. Інформатизація Політехнічного ліцею НТУУ “КПІ” м. Києва (№ 1152) – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1152

Проект передбачає модернізацію та осучаснення інформаційно-технічного забезпечення для впровадження інноваційних методів навчання (бульвар Вацлава Гавела, 41а), що дозволить покращити навчальні досягнення учнів, участь та перемоги на українських та міжнародних конкурсах.

  1. Створення спортивного майданчика в Політехнічному ліцеї НТУУ “КПІ” м.Києва (№ 1108) – https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/1108

Проект передбачає побудову та модернізацію спортивного майданчика: сучасного футбольного та волейбольного полів (бульвар Вацлава Гавела, 41а). Він забезпечить розвиток спорту серед дітей та молоді, проведення занять з фізичного виховання, різноманітних спортивних секцій для учнів ліцею та мешканців району.

Спільними зусиллями, показавши свою небайдужість, залучившися підтримкою, ми досягнемо бажаного результату!

Останній день голосування – 15 вересня 2018 року.

ВАША ПІДТРИМКА ПРОЕКТІВ ГОЛОСУВАННЯМ НАДВАЖЛИВА!