Київський молодіжний центр з 02 по 03 квітня 2016 року на базі Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова (м. Київ, вул. Пирогова, буд. 9) проводить конференцію «Професіонали майбутнього» для учнів старших класів середніх загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва.

Метою проведення заходу є залучення шкільної молоді до усвідомленого вибору майбутньої професії, сприяння професійному самовизначенню, формування відповідального ставлення до планування кар’єри за рахунок розширення знань про світ професій.

В рамках проведення заходу відбудуться інтерактивні презентації у галузі новітніх технологій та професій (робототехніка, Інтернет речей, генетика, віртуальна реальність, нейробіологія, відновлювальна енергетика, розумні міста, тощо). Учасники також матимуть нагоду оглянути експозицію виставково-демонстраційної зали, де будуть репрезентовані винаходи та корисні моделі, взяти участь у майстер-класах щодо їх практичного використання, розіграші призів та інших цікавих активностях.

До участі запрошуються учні 8-11 класів та їх батьки. Подія безкоштовна.

Детальна інформація та реєстрація на захід за посиланням – http://proprofesii.com/2016/01/24/konferenziya/

ProProf_konfer

Від plkpi