5-6 липня 2018 року в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся Випуск Української мережі Стартап Шкіл «Sikorsky Challenge»2018 року.

В цьому році ця подія стала складовою щорічного Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge».

Головне завдання Мережі Стартап Шкіл полягає у створенні, розвитку і підтримці великої кількості стартап-компаній у різних містах країни.

Для залучення до цього процесу інвесторів, бізнес-ангелів, представників середнього та великого бізнесу, фондів, університетів та органів влади був проведений Випуск Української мережі Стартап Шкіл «Sikorsky Challenge», під час якого презентувалось біля 30 кращих стартап-проектів всіх шкіл.

Взяти участь у цій події було запрошено двох наших ліцеїстів: Данила Коваленка зі стартапом «Tyrecrushing» та Михайла Комашню зі стартапом «Просто додай води».

Як же приємно бачити серед проектів-переможців проект нашого ліцеїста! Стільки схвальних слів почув Данило щодо свого проекту від підприємця і досвідченого бізнес-тренера Ігоря Пеєра. Дякуємо Валерію Корчевному та Олексію Струцинському за підтримку наших ліцеїстів. І вітаємо Данила з черговою перемогою. До зустрічі у жовтні на Фестивалі.

Використано фотографії учасників та гостей заходу зі https://www.facebook.com/sikorskychallenge/?fref=mentions