Шановні батьки!

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації і посиленням карантинних обмежень, максимально наближених до обмежень «червоної» карантинної зони, змушені перенести відкриту олімпіаду для майбутніх вступників. У разі покращення епідеміологічної ситуації повідомимо нову дату проведення заходу.

В умовах адаптивного карантину, на жаль, не можемо запросити вас до приміщень ліцею, але підготували віртуальну екскурсію ліцеєм, яку зможете подивитись 22 березня на нашій ФБ сторінці:  https://www.facebook.com/plkpi/

Також, протягом дня будуть розміщені інформаційні відео від адміністрації, кафедр та методичних комісій ліцею, Ради учнівського самоврядування.

Ви отримаєте інформацію щодо організації освітнього процесу у ПЛ, системи викладання профільних предметів, рекомендації по підготовці до вступу у ПЛ.

Також підготуємо відповіді на найбільш поширені запитання від батьків.

Рекомендуємо ознайомитись із основними документами, які регламентують освітній процес у ПЛ, результатами моніторингів та звітністю на нашому сайті у розділі Про ліцей/ Прозорість та інформаційна відкритість.

Від plkpi