З року в рік все більше наукових проектів представляють наші ліцеїсти на конкурсах науково-технічної творчості. І завжди приємно, коли ці проекти помічають видатні науковці сучасності, дають цінні поради авторам та заохочують до нових звершень в галузі науки.

Крім того, цінними для учасників є і підтримка, і заохочувальні призи від спонсорів та меценатів. Цього року відзнаки отримали проекти Коваленка Данила, Лисіна Сергія, Скоробогатова Станіслава, Олещенко Євгенії, Столярчук Єлизавети, командні проекти Жака Костянтина, Поболова Тимура та інших. Спеціальні нагороди нашим учасниким вручили представники компаній «Технології високих енергій», «Huaweі» та Спілки геологів України.

Призовими місцями у номінації «Енергетика» відзначені Денисюк Артем, Лазарова Єлизавета; у номінації «Інженерія» – Столярчук Єлизавета, Олещенко Євгенія; у номінації «Фізика та астрономія» – Данилевич Олександр; у номінації «Інформаційні технології» – Лисін Сергій.

Сертифікати на право отримання диплому і премії від Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна» за активну участь у VII Фестивалі інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2018» та відзначену роботу одержали Єлизавета Лазарова, Марія Трухан, Єлизавета Столярчук, Сергій Лисін та Данило Коваленко.

Дякуємо всім учасникам за ці дні роботи в рамках Фестивалю та бажаємо лише успіхів в дослідницькій та пошуковій роботі.
ФОТОГАЛЕРЕЯ