В листопаді відбувся найяскравіший, найемоційніший та найочікуваніший конкурс року – «Міс та Містер ПЛ – 2015» – конкурс, який дозволяє розкрити творчі здібності, знайти нових друзів, навчитись працювати в команді, а також достойно представити свій клас.

В цьому році участь в конкурсній програмі взяли 14 пар учасників, які представили яскраві образи, продемонстрували різноманітні таланти та вразили своїм баченням української національної культури. У конкурсній програмі взяли участь найталановитіші, найчарівніші та найкрасивіші дівчата і хлопці з 2 по 10 клас. Кожній парі учасників було запропоновано завдання представити свою пару з переліку відомих українських персоналіїв і в оригінальній формі представити себе у першому конкурсі «Візитка». В другому конкурсі учасники вражали нас своїми творчими здібностями та талантами. А родзинкою конкурсу стало представлення моделі, яка демонструвала сучасну інтерпретацію українського національного костюму та можливості використання його елементів в сучасному повсякденному житті.

Переможцями конкурсу та перемогу в номінації «Міс та Містер ПЛ-2015» отримали ліцеїсти 2 класу, групи ПШ-42 Сиз Марія та Калабін Арсеній. Перемогу в номінації «Перший віце-містер та перша віце-міс» здобули ліцеїсти 7 класу, групи ПЛ-31 Трухан Марія та Муляр Ігор. Щиро вітаємо всіх учасників та переможців конкурсу!!!

Від plkpi

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *