Козленко Микола Вікторович

Випускник Політехнічного ліцею НТУУ «КПІ» 2006 року – Козленко Микола навчався на фізико-математичного напрямку у ліцеї з 6-го класу. Молодший за віком від своїх однокласників, за період навчання показав себе надзвичайно здібним і всебічно розвиненим учнем з великою працездатністю та відповідальністю. Багатогранність таланту дала можливість Козленку Миколі, починаючи з 6-го класу, посідати призові місця на різноманітних олімпіадах не тільки з точних наук (фізики, математики), а й з інших предметів: української мови та літератури, іноземної (англійської) мови, хімії, інформатики, історії, зарубіжної літератури, географії.

З 6 класу Козленко Микола брав участь у районних та міських олімпіадах та посів наступні місця:
в 8 класі – у районних олімпіадах з української мова та література – 3 місце, з математики – 1 місце, з фізики – 1 місце, з історії – 2 місце , з зарубіжної літератури – 3 місце, у міських олімпіадах з фізики, хімії – 1 місце з математики – 2 місце, на Всеукраїнській олімпіаді з фізики – 3 місце;
– в 9 класі у районних олімпіадах з математики, фізики, хімії – 1 місце, в міських олімпіадах з фізики – 1 місце, з математики – 2 місце, з хімії – 3 місце. Був учасником Всеукраїнської олімпіади.
– в 10 класі у районних олімпіадах з математики, фізики, географії – 1 місце, з інформатики – 2 місце, на районному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика – 2 місце, на міських олімпіадах з фізики – 1 місце, з математики – 2 місце, з географії – 2 місце, з інформатики – 3 місце. Посів 2 місце на Всеукраїнській олімпіаді з фізики.
В 11 класі у районних олімпіадах з математики, фізики, української мови та літератури, англійської мови – 1 місце, на районному конкурсі знавців української мови ім. П. Яцика – 1 місце, 3 місце з інформатики, на міських олімпіадах з фізики – 2 місце та з математики – 3 місце.

Козленко Микола успішно закінчив магістратуру ФПМ (Факультет прикладної математики) НТУУ “КПІ”, а також паралельно навчався і закінчив навчання за програмою французького університету, де отримав диплом міжнародного значення.