Вже зовсім скоро вся Україна буде згадувати подвиг та вшановувати пам’ять героїв Небесної сотні.  Нашим же основним завданням є надати можливості молодшому поколінню забути про подвиг наших побратимів, адже саме сьогодні, як ніколи, важливу роль у суспільстві відіграє військово-патріотичне виховання підростаючого покоління.

Напередодні вшанування пам’яті загиблих на Майдані 18-20 лютого 2014 року до ліцеїстів 5-8 класів  Політехнічного ліцею завітали представники Національної гвардії України. Сучасний етап розвитку України особливо потребує від органів державної влади та суспільних інституцій здійснення системних заходів, спрямованих на національно-патріотичне виховання молоді, в тому числі, з огляду на потребу підготовки потенційних кандидатів для прийняття на державну та військову службу.

Діти – наше майбутнє, і від того, як вони будуть виховуватися і залежить добробут країни. Саме з такою метою до нас завітали представники Національної гвардії, які розповіли ліцеїстам про свою діяльність, про роботу в зоні АТО, про діяльність своїх підрозділів, про важливість несення військової служби. Діти отримали змогу переглянути цікаві відеосюжети про повсякденне життя військових, про те, як вони захищають нашу Батьківщину, про роботу військовослужбовців з дітьми із зони АТО.

Наприкінці ліцеїсти задавали безліч цікавих запитань, що турбують їх в сьогоденні. Військові підготували невеличку вікторину для ліцеїстів і нагородили найактивніших цінними подарунками. А наші діти підготували в якості подарунку для військовослужбовців свої малюнки з теплими та щирими побажаннями.

Такі зустрічі сьогодні є безмежно корисними для молодого покоління і формування в них національно-патріотичного духу, а також почуттів щирої любові до своєї Батьківщини ФОТОГАЛЕРЕЯ