Проєкт Андрія МАВРІНА, ліцеїста 11 класу, з переробки шин кріо-вібруючим методом  відзначений ЗОЛОТОЮ медаллю та спеціальною відзнакою CANADIAN SPECIAL AWARDS від організаторів конкурсу Toronto International Society of Innovation & Advanced Skills (TISIAS) на 7-му Міжнародному конкурсі інноваційних винаходів iCAN 2022, який відбувся 27 серпня 2022 року у Канаді.
Науковий керівник – Олег Володимирович КОЗЛЕНКО, викладач предмету «Технології» нашого ліцею, завідувач навчально-наукової лабораторії кріогенної техніки Фізико-математичного факультету КПІ ім. Ігоря Сікорського, керівник секції  технологічних процесів та перспективних технологій відділення технічних наук Київської МАН, заслужений вчитель України.
Педагогічний керівник – Оксана Анатоліївна СПІВАК, викладач фізики нашого ліцею, вчитель-методист.
Міжнародний конкурс інноваційних винаходів у Канаді iCAN організований Міжнародним товариством інновацій та передових навичок Торонто (Toronto International Society of Innovation & Advanced Skills) за підтримки Innovation Initiative Co-operative Inc. і Міжнародної федерації асоціацій винахідників (IFIA). iCAN – міжнародне змагання винаходів та інновацій, на якому дослідники з різних країн презентують свої проєкти, мають можливість обмінюватись досвідом та отримувати відгуки на свої інновації від світових науковців і підприємців. В iCAN з 2016 по 2021 рік брали участь представники понад 60 країн світу. У 2020 році золоту медаль на цьому конкурсі здобула наша ліцеїстка Єлизавета ЛАЗАРОВА, на конкурсі iCAN 2021 золоті медалі здобули Станіслав СКОРОБОГАТОВ, Єлизавета СТОЛЯРЧУК, Олена КОВАЛЕНКО.
У 2022 році у конкурсі взяли участь 608 винахідників з 61 країни світу.

Від plkpi