ПАМ’ЯТЬ… Важлива… Завжди… Війна загострює почуття… З 2014 року особливо. Нового змісту набули слова «Слава Україні – Героям Слава». Це шана найкращим, які віддали Життя заради своєї Батьківщини. Загиблі Герої – наша гордість і пам’ять про них має бути завжди. Це засвідчує їх справжній патріотичний подвиг.
10 жовтня ліцеїсти 10 класу груп ІТ-71,72 разом з класним керівником Боднарчук Г.І. та педагогом-організатором Кулініч М.Л. стали учасниками вшанування пам’яті загиблих воїнів-героїв в Залі Пам’яті на території Міністерства Оборони України. Меморіальний комплекс щоденно проводить ритуал поіменного згадування воїнів Збройних сил, що загинули у день ритуалу, починаючи з 1992 року у боях за Україну або у миротворчих місіях. Після кожного прізвища б’є дзвін пам’яті, а в книгу записуються прізвища загиблих цього дня військовослужбовців Збройних Сил України.
Ліцеїсти стали свідками творення історії і відчули відповідальність за майбутнє України. Від кожного з нас залежить доля нашої держави. І збереження пам’яті про справжніх Героїв – це є наш обов’язок заради майбутнього.
Цей патріотичний захід став єднанням навколо головних цінностей – незалежності і свободи. Дякуємо за подвиг, за наше мирне життя. Слава Україні – Героям слава!!!

Від plkpi