Свобода та Гідність – це дорогоцінний дар для справжнього українця. Свобода та Гідність – це можливість жити у власній незалежній Державі.
21 листопада – День СВОБОДИ та ГІДНОСТІ, це день, який змінив історію України, змінив свідомість українців, які пишаються здобутками України на шляху до волі та самостійності.
Політехнічний ліцей НТУУ «КПІ» м. Києва долучився до відзначення Дня Свободи та Гідності. Разом з учнівським самоврядуванням Ліцею «Партнер» були проведені заходи, які допомогли поринути в атмосферу подій, що трансформували країну. Класні керівники та вчителі провели уроки мужності «Герої, які змінили хід історії», виховні годин на тему «Ніхто не забутий…Ціна свободи». Члени ліцейної Ради самоврядування організували акцію «Пам’ятаємо Героїв Небесної сотні». Відбулося колективне виконання гімну України та пісень «Перлина – Україна», «Україна – це ти!» ліцеїстами початкової школи.
Бути вільним та відчувати гордість за УКРАЇНУ – золотий фонд особистості з чіткою громадською позицією. У співпраці всіх учасників навчально-виховного процесу саме такими і стають наші ліцеїсти.

Від plkpi