Стати частиною успішного та прогресивного мріє кожен, а бути частиною унікального є за честь. Саме таким є Політехнічний ліцей НТУУ «КПІ» м.Києва, який з березня 2019 р. працює як авторський навчальний заклад та готує молодь до умов сучасності. За допомогою унікальності організованого навчального процесу ліцеїсти вчаться самостійно виражати ідеї та генерують їх з метою втілення у життя. Ліцей працює на засадах інноваційності, на принципах науковості та готує до успішного майбутнього і професійного становлення кожного ліцеїста. Команда ліцею з вчителів, батьків, учнів та адміністрації дбає про всебічний розвиток кожної особистості.
Навчатися у найкращому навчальному закладі з кожним роком стає все більш актуальним. Щороку ліцейна родина поповнюється новими ліцеїстами. У 2019-2020 н.р. вона прийняла 136 щасливчиків. 5 листопада 2019 р. відбулося урочисте свято з нагоди Дня ліцеїста, на якому всіх новеньких з радістю прийняли до нашої дружної родини, їм пов’язали краватки і кожен з них дав Обіцянку ліцеїста використовувати набуті знання та уміння на благо рідного Ліцею. Талановита та обдарована молодь готова змінювати світ за допомогою отриманих якісних знань та здібностей.
Щодня в Ліцеї народжуються нові ідеї, проекти, колективні рішення, а ліцеїсти стають нашою гордістю, демонструючи свій талант та вміння згуртовуватись для спільної роботи.
З Днем ліцеїста!!!

Від plkpi