Разом із прохолодою, марафоном опалого листя та розмаїттям кольоровим осені у Політехнічному ліцеї 12 жовтня відсвяткували День ліцеїста – щорічний урочистий захід для всієї ліцейної родини, яка приймає до себе нову талановиту молодь. Цей день обожнюють ліцеїсти, адже саме на сцені ЦКМ КПІ ім. Ігоря Сікорського можна продемонструвати свої здібності, відкрити себе як творчу особистість та проявити сценічну майстерність.

Святковий захід відкривали повітряні гімнасти на полотнах, лауреати Всеукраїнських циркових фестивалів Ляна Клименко та Валерія Кошева. Красивий початок продовжив директор Політехнічного ліцею Киричков Юрій Васильович, звернувшись зі словами привітань до всіх у залі, та Мікульонок Ігор Олегович, доктор технічних наук, заслужений винахідник України, професор кафедри хімічного, полімерного та силікатного машинобудування КПІ ім. Ігоря Сікорського, який також привітав всіх присутніх зі святом.

Офіційна частина свята мала продовження у вигляді відеоспогадів про літній відпочинок, адже навчальний рік для наших ліцеїстів завершується культурно-освітнім відпочинком в Предметній школі та поїздкою до Польщі. Але найочікуванішим моментом для всіх є посвята в ліцеїсти, глядачі не можуть відвести очей від 140 новеньких ліцеїстів на сцені та тих, хто вже не перший рік виходить пліч-о-пліч для пов’язування краваток і підтримки під час проголошення обіцянки ліцеїста. А протягом всього свята глядачам дарували позитивні емоції номерами учасників:
– ліцеїстка 4 класу Софія Царук та Михайло Бабенко ліцеїст 5 класу;
– колектив хореографічної студії Вікторії Толстової, Черняк Єгор ліцеїст 5 класу
– веселий танець учнів 10 класу разом з вчителем математики Єпік Тетяною Павлівною.
Учасники концертної програми запалювали своїми танцювальними номерами та зворушливим виконанням пісень, подарували глядачам естетичну насолоду від пластики рухів та щирості емоцій. Завершився захід запальним номером «Кельтське сяйво» від чемпіонів світу з ірландського танцю степ-шоу-балету «Нарнія» та вогняним дійством.

Дякуємо учасникам, учнівському самоврядуванню та усім тим, хто зробив це свято яскравим та незабутнім.
ФОТОГАЛЕРЕЯ