Вересень зустрів сонячним світлом, теплим подихом осені та яскравими почуттями наших ліцеїстів, батьків, вчителів та друзів. День знань  запам’ятається щирими і мудрими привітаннями від директора ліцею Киричкова Юрія Васильовича та першого проректора НТУУ «КПІ» ім. Ігоря Сікорського Якименка Юрія Івановича, а також радісними обличчями першокласників, які отримали «Ключ до знань» від одинадцятикласників та традиційний дзвоник від найменших для всієї ліцейної родини.

Цьогоріч навчальний рік особливий не лише для першокласників, які навчатимуться за новим  стандартами освітньої реформи, але й для всієї освіти, яка розпочала серйозне перезавантаження. Нові вимоги – це шлях на зустріч з тими, хто так потребує свого наповнення новим і готовий до змін. А найголовніше – це змістовне, компетентнісне навчання, яке передбачає всебічний розвиток особистості дитини та оволодіння знаннями для практичного застосування і формування корисних навичок.

В рамках освітньої реформи Політехнічний ліцей має вже багато напрацювань і результати наших учнів тому підтвердження. Ліцеїсти є  переможцями Всеукраїнських та Міжнародних учнівських олімпіад усіх етапів, Всеукраїнських та Міжнародних етапів у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, а також учасниками та призерами різноманітних конкурсів науково-технічного спрямування.

Саме завдяки спільним зусиллям колективу ліцею, підтримці ректорату НТУУ «КПІ» ім. Ігоря Сікорського та нашим здібним ліцеїстам, ми можемо сміливо йти шляхом змін в освіті.