Шановні батьки!

На базі початкової школи Політехнічного ліцею з 14 вересня 2020 року відкриваються групи раннього розвитку для дітей дошкільного віку (5-6 років).

Метою діяльності курсів є підготовка дітей до шкільного життя майбутніх першокласників, розвиток креативного мислення, пізнавальних інтересів, творчих здібностей, мовлення дітей, пізнання оточуючого світу та себе в ньому.

Освітній процес здійснюватиметься за такими напрямками:

1. «Сходинки до математики» – вивчення матеріалу базується на основі діяльнісного методу, коли знання не даються у готовому вигляді, а здобуваються шляхом порівняння, самостійного аналізу, коли «відкривачами нового» стають самі діти.

2. «Вчимося читати» – знайомство зі звуками й буквами відбувається в ігровій формі, розвиваються фонетична, граматична, лексична, діалогічна та монологічна компетенції, початкові навички читання та письма.

3. «Світ навколо нас» – розвиток спостережливості, логічного мислення, пам’яті, уваги , мовлення, уміння орієнтуватися та правильно поводитися в довкіллі, сприяння пізнанню процесів, які відбуваються в світі навколо нас.

4. Англійська мова – розвиток англомовної компетенції, формування мотивації до вивчення іноземної мови.

5. «Рухливі ігри» – важливий засіб всебічного розвитку та виховання дітей дошкільного віку. Рухливі ігри задовольняють потребу організму дитини в русі, ефективно впливають на діяльність організму в цілому, впливають на розумовий розвиток , формують поняття про норми громадської поведінки, виробляють організаційні навички, виховує стійкість, витримку, відповідальність, почуття колективізму. 6. «Умілі ручки» – розвиток творчих здібностей дитини, просторової уяви, художнього смаку, дрібної моторики, знайомство з різноманітним світом мистецтва.

Додаткова інформація і запис за посиланням: https://forms.gle/G5zNvSvuRH37zbyw8

Від plkpi