На изображении может находиться: 1 человек

Вітаємо МЕЛЬНИКА РУСЛАНА – ліцеїста 9 класу з апробацією його наукової роботи на Xlll МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ТЕХНІЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СТУДЕНТІВ “ІННОВАЦІЇ МОЛОДІ В МАШИНОБУДУВАННІ 2020”.

Педагогічний керівник проекту – викладач фізики нашого ліцею Оксана Анатоліївна Коваленко, наукові керівники: Олег Володимирович Козленко та Віктор Володимирович Гаврилюк.
Встановлення системи, яку пропонує Руслан, зможе вирішити основну проблему електромобілів – обмежений вміст акумуляторів, а також підвищити ККД поданої системи рекуперації за допомогою значного зменшення тертя маховика.
Крім того захисна оболонка (вакуумний кожух) зможе зробити пристрій повністю безпечним та захистити пасажирів при аварійній ситуації.
.
Вітаємо СТАНІСЛАВА СКОРОБОГАТОВА!
Станіслав взяв участь у Xlll МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ТЕХНІЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ ТА СТУДЕНТІВ “ІННОВАЦІЇ МОЛОДІ В МАШИНОБУДУВАННІ 2020”.
Викладач фізики Станіслава – Оксана Анатоліївна Коваленко. Наукові керівники: Ігор Олегович Мікульонок та Олег Володимирович Козленко.
Ліцеїст зазначає, що результати його дослідження можуть бути використані в школах різних типів на уроках математики та фізики при вивченні методів оптимізації тих чи інших фізичних процесів, а також у практичних задачах оптимізації роботи двигунів внутрішнього згоряння.
Бажаємо успіхів нашому цьогорічному випускнику!

Від plkpi