Надзвичайно хвилююче вітати українську команду NeuraBlink з почесною відзнакою в номінації Judge`s Award, яку здобули на регіональному етапі Bosphorus Regional міжнародних змагань FRC (FIRST Robotics Competition).

На змаганнях було представлено 32 команди. Унікальність цієї події в тому, що щодня перед заїздами роботів у знак відкриття команди виконували гімни своїх країн. І це було вперше за всю історію FRC, що лунав гімн нашої держави. До цього українські команди робототехніки брали участь лише у FGC, FLL та FLL Jr.

Менторами української команди були Сергій Дзюба та Роман Черненко. Команда пройшла 10 заїздів у різних альянсах. За результатами заїздів були визначені переможці. Отримати відзнаку Judge`s Award в перший рік участі в таких змаганнях дуже престижно. Ця нагорода видається тій команді, яка на думку журі найкраще представляла себе, демонструвала унікальні зусилля, продуктивність та динаміку. Приємно, що на змаганнях такого рівня учасники команд різних країн спілкуються між собою, обмінюються досвідом, а команда Польщі SpiceGears підтримувала та допомагала під час будівельного сезону та самих змагань команді України.

Вчора пізно ввечері учасники повернулись зі Стамбула. Ми ще і ще раз вітаємо їх з цією відзнакою, пишаємось ними і дуже вдячні всім-всім, хто допоміг українській команді взяти участь в цих змаганнях. І надзвичайно горді з того, що у складі української команди були ліцеїстка 11 класу Юлія Шевченко та ліцеїсти 10 класу Володимир Каран та Євгеній Кримчак.

Трансляцію змагань можна переглянути за посиланням:
https://www.twitch.tv/videos/391606718