“БРОНЗА” ЄЛИЗАВЕТИ СТОЛЯРЧУК на виставці-конкурсі у галузі технічних наук та енергетики OKSEF, м. Ізмір (Туреччина)!!!
Щиро вітаємо і радіємо за нашу ліцеїстку, яка увійшла до складу команди України! Дуже вдячні Малій академії наук України, яка проводила відбір учасників і згодом допомагала в підготовці до конкурсу. Виставка-конкурс у галузі технічних наук та енергетики OKSEF (OĞUZHAN ÖZKAYA EDUCATION SCIENCE ENERGY ENGINEERING FAIR) відбувається за підтримки організації MILSET (Міжнародний рух за науково-технологічне дозвілля) і збирає близько 500 учасників із 23 країн світу, які беруть участь у конкурсі з проектами у п’яти відділеннях:
• фізика;
• хімія;
• біологія;
• енергетика та інженерія;
• математика та комп’ютерні науки.
Єлизавета брала участь в цій виставці з проектом на тему: “Processing of polymeric and organic waste using solar energy”. Науковий керівник – Олег Володимирович Козленко, викладач технологій нашого ліцею, завідувач УНЛКТ ФМФ КПІ ім. Ігоря Сікорського.
Свої перші кроки в МАН Єлизавета зробила ще у 8 класі, здобувши призове місце в секції хімії на міському етапі. Згодом два роки поспіль вона отримувала по три призових місця: у відділеннях хімії, математики та технічних наук. Цього року Єлизавета стала призером IV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з екології та ІІІ Всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт МАН. Має два патенти: № 126193 «Транспортна система для руху по гравітаційній рейковій трасі» та № 133811 «Спосіб піролізу твердих органічних відходів». Нагороджена дипломом фіналіста Конкурсу стартапів VII Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge 2018». Два роки поспіль входить у число 100 кращих школярів м. Києва і є стипендіатом Київської міської ради.
Ще і ще раз вітаємо команду України з заслуженими нагородами і бажаємо успіхів

Від plkpi