В початковій школі лютий був місяцем арт-терапії. На заняттях з психологом діти працювали індивідуально і в групах, використовували методи ізотерапії та казкотерапії.

Вправа для найменших «Рукавички» виконується в парі, діти мали створити одну на двох пару рукавичок, вигадати для неї колір і візерунок, і, працюючи в парах, зробити так, щоб рукавички були повністю однаковими.
Для більш старших учнів була вправа «Ферма фантастичних тварин». Діти створювали свій власний фантастичний тваринний світ, населяли його жителями та вигадували для них різні пригоди. Робота командна, учні працюють разом, і потім представляють свій проект глядачам.
Для всіх ліцеїстів була проведена вправа «Квітка-семибарвниця», за мотивами однойменної казки. Діти опинялися на місці головної героїні казки і уявляли, щоб робили вони, отримавши чарівну квітку, що може здійснити будь-які бажання. Учні молодших класів вразили своєю щирістю, адже кожна дитина в своїх малюнках просила квітку про мир для України…
Гарно попрацювавши, діти розслаблялися і відпочивали, поринувши у хвилі сухого басейну!) Місяць промайнув швидко, а психологічний кабінет тепер схожий на справжню арт-галерею!) ФОТОГАЛЕРЕЯ